تحت چه شرایطی برای کاردرترکیه تقاضای شما رد می شود؟

 تحت چه شرایطی برای کاردرترکیه تقاضای شما رد می شود؟

مطابق قانون شماره 4817، تحت شرایط زیر  تقاضای شمابرای کاردر ترکیه زمانی رد می شود که:

الف) وضعیت بازار کاردرترکیه و توسعه در امور کاری، و همچنین تغییرات در اوضاع اقتصادی در رابطه با استخدام برای دادن اجازه کار مناسب نباشد،

ب) شخصی در کشورترکیه با همان مهارتهایی که شما دارید در طی چهار هفته پیدا شود که  قادر به  انجام  شغلی باشد که شما تقاضایش را داده اید.

ج) دارای اجازه معتبراقامت در ترکیه نباشید.

د) درخواست قبلی شما رد شده باشد و شما درخواست مجدد برای کار در همان محل کار یا شغل در طی یکسال پس از رد شدن بدهید.

ه) استخدام شما امنیت ملی ترکیه، نظم عمومی، امنیت کلی، نفع عمومی، اخلاق و بهداشت عمومی را به خطر بیندازد.

مژده به متقاضیان تحصیل در ترکیه بورس دوره لیسانس کشور ترکیه

مژده به متقاضیان تحصیل در ترکیه بورس دوره لیسانس کشور ترکیه.

آغاز ثبت نام برای درخواست تحصیل در ترکیه بورسیه تحصیلی رایگان ترکیه در مقطع لیسانس تا 19 ماه می میلادی، تا 20 روز دیگر ادامه خواهد داشت
این برنامه که به صورت بین المللی از طرف سازمان بورسیه تحصیلی ترکیه برای دانش اموزان و داوطلبان موفق و ممتاز ارائه می شود در چهار شاخه می باشد که هر متقاضی با توجه به چشم انداز علمی و شغلی خود فقط مجاز به انتخاب و اقدام در یکی از این شاخه ها خواهد بود.

- برنامه تحصیل در ترکیه بورسیه لیسانس منطقه ای.
- برنامه بتحصیل در ترکیه بورسیه لیسانس ابن سینا در شاخه های سلامت و علوم طب.
- برنامه تحصیل در ترکیه بورسیه لیسانس یونس امره در زبان و ادبیات ترکی.- برنامه بورسیه لیسانس الهیات و علوم اسلامی.

متقاضیان گرامی دقت نمایند که در ترکیه با وجود اینکه زبان آموزشی بسیاری از دانشگاه ها به ترکی استانبولی می باشد، ولی در عده ای از دانشگاه ها ممکن است که زبان آموزشی آنان به انگلیسی و یا فرانسوی و یا آلمانی باشد که در این صورت این دانشگاه ها مدارک بین المللی معتبر همچون "تافل" و یا "آیلتس" را از شما هنگام ثبت نام درخواست خواهند نمود. و اینکه ممکن است برخی از این مراکز آموزش عالی مدارکی همچون "GMAT" و یا "GRE" را نیز در هنگام ثبت نام مشروط نمایند، لذا شما باید در هنگام انتخاب دانشگاه و یا رشته تحصیلی به شرایط ثبت نام و مدارک مورد درخواست آن دانشگاه ها دقت نمایید.

جهت ثبت نام در این برنامه بورسیه شما باید:
- نداشتن تابعیت از کشور ترکیه.

- در هیچیک از دانشگاه های ترکیه و یا برنامه های بورسیه دیگر ثبت نام "ننموده" باشید.

- فارغ التحصیل شدن شما تا پایان این سال تحصیلی از دیپلم و یا یک مرکز آموزشی رسمی که معادل آن باشد.

- از لحاظ سنی نباید بیشتر از 21 سال و یا به عبارتی دیگر بالاتر از 01.01.1993 باشید.

- شهادتنامه ویا سوابق سه ساله
.- معدل نمرات شما برای رشته پزشکی نباید کمتر از 90 از 100 باشد و نیز برای دیگر شاخه ها نیز نباید کمتر از70 از 100 باشد.

- نداشتن بیماری خاصی که بتواند موجب عدم ادامه تحصیل شما بشود.

ثبت نام:
ثبت نام به صورت آنلاین از طریق پایگاه اینترنتی www.turkiyeburslari.gov.tr صورت خواهد پذیرفت.
تمام اطلاعات ثبت نام باید بر اساس پاسپورت ويا كارت شناسايي معتبر با حروف بزرگ لاتين وارد شود
کسانی که میخواهند ثبت نام آنها توسط ما انجام شود لطفا با ایمیل زیر مکاتبه کنند

http://demo.joomshaper.com/?template=express

اجازه کار در کشورترکیه برای مدت معین

بعنوان یک فرد خارجی در کشور ترکیه شما می توانید "برای اجازه کار برای مدت معین" در سمت مشخص در یک محل کار ویا تشکیلات اقتصادی برای حداکثر یکسال تقاضای اجازه کار نمایید.

وزارت کاردرترکیه برای تصمیم گیری در مورد تقاضای شما موارد زیر را در نظر میگیرد: وضعیت بازار کار، تغییرات در بخش اقتصادی ویا تغییرات کلی در اقتصاد ویا توسعه در نیروی کاری موجود، مدت اجازهاقامت درترکیه و مدت قرارداد خدمت ویا نوع کاردرترکیه.

اجازه کاردرترکیه برای مدت نامعلوم
اگر بعنوان یک خارجی در ترکیه حداقل بمدت هشت سال بصورت قانونی و بدون وقفه زندگی کرده اید ویا اگر حداقل برای شش سال بطور قانونی کار کرده اید، می توانید برای "اجازه کار برای مدت نامعلوم" اقدام کنید.
 

اجازه کاردرترکیه به طورمستقل
"اجازه کاردرترکیه به طور مستقل" به منظور کار کردن مستقل به شما داده می شود. این اجازه کار در صورتی به شما
داده می شود که حداقل به مدت پنج سال بدون وقفه بصورت قانونی در ترکیه زندگی کرده باشید.

تحصیل در ترکیه چگونه است؟

 

در ترکیه پس از قبولي در امتحان نهايي دبيرستان, دانش آموزان به تحصيل در دانشگاههای ترکیه مي پردازند. در دانشگاه هاي تركيه دوره كارداني دو سال، دوره كارشناسي چهار سال و دوره كارشناسي ارشد دو سال است. برخي از دانشگاههای ترکیه پيش از شروع آموزش دانشجويان يك سال دوره زبان انگليسي را برگزار مي كنند، در صورتي كه دانشجو در امتحان تعيين سطح زبان نمره قبولي را كسب كند از گذراندن اين يك سال معاف مي شود. حدود 820 مؤسسه آموزش عالي در تركيه وجود دارند و تعداد كل پذيرفته شدگان در دانشگاههای ترکیه بيش از يك ميليون نفر است. تعداد 167 دانشگاه در تركيه وجود دارند كه به دانشگاه هاي دولتي و خصوصي تقسيم مي شوند. در سال 2006 تعداد 373،353 دانشجو از دانشگاه هاي تركيه فارغ التحصيل شده اند.

نکات مفید برای کاردرترکیه

 
* باید اجازه معتبر اقامت در ترکیه برای مدت حداقل شش ماه داشته باشید.
* باید کارفرمایی که تمایل به دادن کار درترکیه به شما باشد پیدا کنید.
* باید فرم تقاضانامه را به زبان ترکی استانبولی پر کرده چهار نسخه از آنرا ارائه دهید.
برای مدارک مورد نیاز لطفآ به سایت اینترنتی وزارت کار ترکیه مراجعه کنید:
                                 
.

چگونه می توانید برای کار در ترکیه اقدام کنید؟

برای کاردر ترکیه در صورتی که اقامت معتبردر ترکیه داشته باشید، شما و کارفرما باید بطور کتبی تقاضای خود را به وزارت کار و امور اجتماعی  شهر ترکیه ارائه نمایید. وزارت کار و امور اجتماعی در طی نود روز به شما پاسخ خواهد داد.

شرایط و نحوه اخذ اجازه کار در ترکیه

قانون اشتغال به کار خارجیان در ترکیه در سال 2003 به تصویب رسیده است.در این قانون صدور اجازه کار تنها از طریق یک مرکز انجام میپذیرد.در این قانون سه نوع اجازه کار پیش بینی شده است.  گروهها عبارتند از اجازه کار مدت دار و نامحدود برای کارکنان وابسته و کارکنان مستقل و موارد استثنائی می باشد. بر اساس قانون خارجیان می توانند از اجازه کار مدت دار ویا نامحدود به شرط به جا آوردن شرایط مورد نیاز، می باشد.

مدت اعتبار اجازه کار مدت دار بر اساس قرارداد کار یکسال بوده و برای کار در محل کار مشخص و حرفۀ خاصی صادر می گردد. پس از پایان یکسال اجازه کار برای همان شغل و محل کار تا سه سال دیگر تمدید می شود. پس از سه سال نیز این مجوز تا شش سال می تواند تمدید گردد.

کلیه حقوق این سامانه متعلق به ترکیه پرتال است و کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد

طراحی سایت و سئو توسط : پویا وب

جوملا فارسی پی سی جوملا اس ام اس بازار قالب جوملا فروشگاه ساز هاست ارزان